Bel ons op 0514-581888 of stuur een mail naar info@groenendalit.nl

Naast onze uitstekende technische dienst, beschikken wij ook over een volwaardige winkel met computer-accessoires. Wij hebben een selectie nieuwe Pc’s en laptops op de planken staan maar ook voor een verscheidenheid aan kabels, displays, inkt, printers, tablets, accessoires kunt u bij ons terecht. Indien wij artikelen niet voorradig hebben kunnen wij dit natuurlijk wel altijd voor jou bestellen.

 

Hardware

Er is standaard een assortiment aan computers en laptops aanwezig. Soms komt het voor dat men specifieke wensen heeft, ook daaraan kunnen we voldoen, indien wij artikelen niet voorradig hebben kunnen wij dit natuurlijk wel altijd voor u bestellen. Regelmatig hebben wij folderacties, deze producten kunt u ook terugvinden bij ons in de winkel. Zelf een PC samenstellen valt ook onder de mogelijkheden. Kom langs of bel voor meer informatie.

Online backup

 


Een back-up is een reservekopie van gegevens die zich op een gegevensdrager of binnen een applicatie bevinden. Deze kopieën worden preventief gemaakt om belangrijke gegevens veilig te stellen. Gegevens op de originele drager kunnen verloren gaan of beschadigd raken door het per ongeluk weggooien van een bestand, het kapot gaan van de harde schijf, diefstal of onverwachte calamiteit zoals brand of waterschade.

Opslag op locatie

Er zijn verschillende manieren om een back-up te maken van uw data. Een voorbeeld hiervan is opslag op locatie. Bij offline opslag wordt vaak gebruik gemaakt van een externe harde schijf of tapes. Vaak vergeten veel bedrijven deze back-ups op een externe locatie (zoals thuis) op te bergen en goed te beveiligen met encrypties. Bedrijven kiezen vaak voor opslag op locatie vanwege de lage kosten.

Opslag in de cloud

Een andere mogelijkheid om back-ups te maken is via cloud opslag. Het voordeel van cloud opslag is dat bestanden niet op straat komen te liggen. Het gaat minder snel kapot dan offline opslag apparatuur en er kan minder fout gaan.

Binnen hier uitleg over online Groenendal IT backup, frequentie, retentie dataomvang etc.

Anti-virus

 

Goed nadenken over welke websites je bezoekt, welke programma’s je installeert en welke e-mails legitiem zijn, voorkomt een heleboel ellende.

 Hackers en verspreiders van virussen maken steeds vaker gebruik van zogeheten “Zero-day exploits”, dit zijn beveiligingslekken in het besturingssysteem. Wanneer een beveiligingslek bekend is, kan een hacker met bijvoorbeeld een stukje programma code van Windows, binnen dringen in het systeem. Om dit tegen te houden zijn er gelukkig elke maand Windows Updates, waarbij deze lekken worden gedicht.

Het probleem is echter de tijdsperiode tussen het gevonden beveiligingslek en de update om dit lek te dichten. Vaak is er een tijdsperiode tussen het moment dat een ‘exploit’ bekend wordt gemaakt, tot het moment dat er een ‘patch’ beschikbaar is via Windows Updates. Gedurende deze periode, ben je als gebruiker kwetsbaar voor de gevaren die voortkomen uit de ‘exploits’.

Wat kun je nu doen om ook tijdens deze periode veilig te zijn? Zorg voor een antivirus pakket wat voorzien is van de nieuwste updates. Op deze manier zal het antivirus pakket in actie komen, wanneer een virus probeert het systeem te hacken, middels een nog niet gedicht beveiligingslek.

Office 365

 

U kunt Office 365 zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met 1 wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, ook tot uw archief.

Altijd de laatste versie van Office

U ontvangt altijd de laatste versie van Office zodra deze beschikbaar is. Met Office Premium installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2016 software op 5 pc’s of Macs en 5 tablets of smartphones (iPad, iPhone, Android en Windows).

Office 365 op al uw apparaten

Office 365 op uw desktop, tablet en telefoon. Waar u ook bent en op het apparaat wat u maar wilt: Windows, Mac, iPad, iPhone en Android.

Wij helpen u graag met Office 365

Lukt het even niet? Dan helpen wij u graag weer op weg met onze installatieservice. Een monteur installeert en configureert op afstand uw Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich geen zorgen te maken!

Overal productief met Exchange

Met Exchange Online hebt u altijd en overal toegang tot uw zakelijke e-mail. Op uw laptop, tablet en smartphone. Uw zakelijke e-mail staat veilig in de cloud, zodat u nooit meer een e-mail kwijtraakt. Over productief gesproken.

Outlook ondersteuning

Krijg eenvoudig toegang tot uw zakelijke e-mail met de ondersteunde versies van Outlook voor Exchange Online. U kunt ook eenvoudig uw zakelijke e-mail lezen via internet met de Outlook Web App of de Outlook app voor uw smartphone en tablet.

Optimaal samenwerken

Met Exchange Online kunt u nog efficiënter samenwerken. Plan afspraken in met collega’s, deel uw agenda, maak gezamenlijke adresboeken aan of geef collega’s toegang tot uw mailbox.

Domeinnaam koppelen aan e-mail

Wilt u een zakelijk e-mailadres dat herkenbaar is voor uw klanten? Bijvoorbeeld: info@uwbedrijfsnaam.nl? Geen probleem. Exchange Online koppelt uw domeinnaam eenvoudig aan uw zakelijke e-mail.

Wifi

Vanuit onze ervaringen in de zakelijk dienstverlening weten wij hoe we een stabiel Wifi-netwerk moeten opleveren. Ook voor thuis kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. In sommige gevallen volstaan één of twee zenders, in andere gevallen hebben we meer nodig. Omdat geen huis hetzelfde is, is een persoonlijk advies hier wel aan te raden. Onze winkel beschikt over een aantal standaard Acces Points en routers voor thuis.

Gaming

Een Gaming PC is een van uw kostbaarste bezitten! Wij begrijpen dit! Wij hebben enorm veel ervaring met het assembleren/repareren en finetunen van Game Pc’s. Een aantal collega’s zijn zelf ook niet vies van een spelletje.

Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld rare game crashes, slechte prestaties, of compleet willekeurige computer crashes.

Wilt u een Game PC aanschaffen? Of heeft u een Game PC met problemen? Neem gerust contact met ons op, en vraag naar de vele mogelijkheden.

Thuis Service

Wilt u graag dat wij bij u langskomen? Dat kan! Onze monteurs staan voor u klaar! Een greep uit de werkzaamheden die wij veelvuldig op locatie uitvoeren zijn : ADSL/Kabel aansluiten, Wifi problemen oplossen, pc’s ophalen/bezorgen, adviseren, Nieuwe hard-software installeren incl. uitleg, email problemen oplossen, en nog veel meer! Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Hulp op afstand

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een klein probleem heeft met een programma of iets anders, maar een monteur hiervoor langs laten komen is wat te gek, de pc helemaal loskoppelen en langsbrengen ziet u ook niet zitten.

Dan hebben wij de oplossing! Wij kunnen met uw hulp, op afstand met u meekijken. Op deze manier

bent u direct geholpen, en kunt u meteen verder. Dit zonder voorrijkosten, en voor een gereduceerd tarief!

Winkel openingstijden :
Di t/m Za van 09:00 tot 17:00 **

** Tussen 12:00 en 13:00 pauze

Tel: 0514-581888 (optie 1)

 

Reparatie’s kunnen zonder afspraak gebracht worden.

Rondom onze winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Betalingsmogelijkheden : Pin/Contant