Terug

Over ons

6 redenen om voor Groenendal IT te kiezen

1. Als klant ben jij koning!
Dat hoor je iedereen zeggen. Maar wij zijn verslaafd aan tevreden klanten. We zullen dan ook niet rusten voordat jij tevreden bent.

2. Transparant
Onduidelijke facturen? Zomaar vastzitten aan een contract waar je niet vanaf kan? Daar houden wij zelf ook niet van, en we zullen dit jou dus ook niet aandoen. Bijna al onze abonnementen zijn maandelijks of zelfs dagelijks aanvraagbaar en opzegbaar.

3. Meedenkers
Meedenken, daar houden wij van! We kunnen goed luisteren, en hebben de kennis in huis om altijd een perfecte oplossing voor je te vinden. Soms kunnen wij het niet laten en geven we zelfs ongevraagd advies als wij zien dat er voor jou geld te besparen valt. Of misschien hebben wij wel oplossingen waar je nog nooit van had gehoord.

4. Vakkundig
Wij zijn elke dag bezig met ons vak, hebben duizenden reparaties achter de rug, en menig vraagstuk al beantwoord. Daarnaast snappen wij erg goed dat we met bestanden werken die voor jou erg kostbaar zijn. Daar gaan we altijd met respect mee om!

5. Persoonlijk
Persoonlijk is onderdeel ons motto. Met persoonlijk bedoelen wij ook echt persoonlijk, jij bent geen nummer voor ons en zal dit ook nooit worden!

6. Compleet
Wij zijn een full-service bedrijf. Dit betekent dat wij jouw aanspreekpunt kunnen zijn voor álle ICT-gerelateerde vragen en oplossingen. Bijna alle reparaties voeren we op onze eigen Technische Dienst uit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Groenendal IT 4.8 / 5 - 32 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    Mail ons!