Terug

Technische Dienst

In onze eigen werkplaats repareren wij de meest uiteenlopende hard- en software. Wij maken jouw apparatuur snel en vakkundig weer gebruiksklaar!

Je kunt je reparaties aanbieden van Dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00.
Een afspraak maken is niet nodig. We kunnen je reparatie ook bij je ophalen, neem hiervoor contact met ons op.

Blijkt een reparatie meer dan € 50,- te gaan kosten, dan nemen we contact met je op voor overleg. We denken graag met je mee, om tot de voordeligste en beste oplossing te komen.

 
Je kunt bij ons terecht voor:

Hardware reparaties

Wij repareren de meest uiteenlopende hardware, van alle bekende en onbekende merken, variërend van printers, tablets, laptops en computers. Een gemiddelde reparatie neemt ongeveer 5 werkdagen in beslag. De snelheid van de reparatie is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen en het type probleem. Voor spoedreparaties hebben wij een speciaal tarief.

Upgrades

Wil je een notebook of pc upgraden? Of de nieuwste Windows versie laten installeren? Wij kijken voor je wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies.

Onderhoudsbeurten

Computers hebben onderhoud nodig, dat doen we graag voor je.

Je kunt kiezen voor een:

Kleine beurt

Systeem scannen op ongewenste bestanden
Systeem weer up-to-date brengen
Vrijblijvend advies over de upgrademogelijkheden
Windows logboek controleren op eventuele fouten.
Het apparaat onderzoeken op fysieke defecten
 

Grote beurt

Herinstallatie besturingsysteem
Eventueel flashen van de Bios
Systeem weer up-to-date en startklaar maken
Vrijblijvend advies over eventuele upgrademogelijkheden

Hulp op afstand

Een klein probleem met een programma of je laptop? We kunnen je vaak snel helpen door op afstand met je mee te kijken. Op deze manier ben je snel geholpen, en kun je direct verder. Dit zonder voorrijkosten!

Backup van je gegevens

Om je te wapenen tegen dataverlies bieden wij de mogelijkheid voor een online backup. Een oplossing op maat is ook altijd mogelijk. Denk hierbij aan het installeren van een netwerkhardeschijf met geautomatiseerde backups naar een externe schijf of naar een cloud-dienst op internet. Er zijn heel veel mogelijkheden, we informeren je graag.

Data Recovery

Het per ongeluk wissen van data, een virusinfectie, het crashen van het besturingssysteem, schade aan de PC als gevolg van slijtage van de hardware of calamiteiten zoals brand of overstromingen. Het zijn de meest voorkomende manieren om je kostbare data te verliezen.

Als data belangrijk voor je zijn, probeer dan nooit zelf de data recovery van je PC uit te voeren en laat dit ook niet doen door onervaren aanbieders. Dat kan leiden tot verdere schade aan je PC, je kan je gegevens zelfs voorgoed kwijtraken.

En nog veel meer! 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Groenendal IT 4.8 / 5 - 32 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    Mail ons!